دکتر سید سیامک هاشمی فعال محیط زیت در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری تحلیلی اخترنیوز گفت:آذربایجان بهشت ایران زمین می باشد و طبیعت بکر و بینظیر آذربایجان زبان زد عام و خاص است
این روزها که رقابت بر سر کسب کرسی های شورای پنجم بسیار داغ است عده ای را واردار ساخته است تا برای پیروزی در این میدان دست به هر کاری بزنند.
سال 95 نقطه اوج طرح مسائل محیط زیستی در رسانهها و افکار عمومی بود؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهرها، تداوم بحرانهای محیط زیستی از قبیل خشکسالی و کم آبی و تداوم بحران در دریاچه ارومیه یا واکنشهای عمومی به خشک شدن رودخانهها و تالابها و در روزهای پایانی و کابوس ریزگردها در استان. با رشد نمودهای قابل مشاهدهی تخریب محیط زیست، توجهها به فعالیتها و وظایف سازمان حفاظت محیط زیست و در راس آن معصومه ابتکار نیز فزونی گرفت. در همین رابطه و در جستجوی حلقه مفقوده واکنشها به بحرانهای محیط زیستی سراغ دکتر سید سیامک هاشمی، استاد دانشگاه و فعال محیط زیست رفتیم تا از او که سالهاست در مقام استاد دانشگاهی و محقق و فعال محیط زیست در این حوزه کنکاش کردهست وضعیت را جویا شویم.
گزارش اختصاصی پایگاه خبری تحلیلی اخترنیوز از مهد کودک و مرکز رفاهی کودک و خانواده اردبیهشت
در عصر کنونی بدون برنامهریزی فرهنگی و سرمایهگذاری اجتماعی وتامین زیرساخت پارامترهای فوق و موفقیت در سرمایهگذاری عمرانی و اجرایی میسر نیست
پس از صدور فرمان اجرایی دونالد ترامپ رییس جمهور جدید آمریکا مبنی بر ممنوعیت 3 ماهه ورود ایرانی تباران و شهروندان 6 کشور دیگر به خاک آمریکا، در 2 روز گذشته موضوع این فرمان جنجالی و مخالفت ها و اعتراض ها به آن، در صدر اخبار قرار گرفته است.
ساختمان پلاسکو تهران صبح پنجشنبه طعمهی حریق شد. پس از چند ساعت آتشسوزی اطفاء شد. بعد خبر رسید که آتش دوباره گُر گرفته و احتمال فرو ریختن نمای ساختمان وجود دارد. سرانجام به علت همین آتشسوزی در سازهای فرسوده، کل ساختمان فرو ریخت؛ و سرگذشت این ساختمان عجیبتر شد.
عقربههای ساعت به هفت و نیم عصرروز یکشنبه میرسد و انگار پایتخت حال و هوایی دیگر دارد جلوی بیمارستان شهدای تجریش مملو از جمعیت است، خبر تکان دهنده و بهتآور است اما گویا واقعیت دارد.
نوبتی هم که باشد این بار نوبت خبرنگاران بود، بعد از قضایای شلاق خوردن کارگران به جرم نابخشودنی مطالبه حقوق معوقه! که متاسفانه در میان شلوغی های اخبار روزانه گم شد خبرنگاری از دیار نصف جهان به این مشکل دچار شد.
آرشیدوک فرانتس فردیناند ولیعهد امپراتوری اتریش - مجارستان به دست یک ناسیونالیست صرب به نام پرنزیب در ۲۸ ژوئن ۱۹۱۴ در سارایوو بوسنی به قتل رسید و اتریش ادعا کرد صربستان در این کار دخالت داشته و تقاضا نمود تحقیقاتی با شرکت نمایندگان اتریش صورت پذیرد که دولت صربستان تحقیقات را قبول نمود ولی با حضور نمایندگان خارجی مخالفت کرد. دولت اتریش به صربستان اعلان جنگ داد و روسیه بسیج عمومی اعلام کرد و آلمان هم به حمایت از اتریش به روسیه و فرانسه اعلان جنگ داد. قوای آلمان به بلژیک حمله کرد و این اقدام یعنی حمله به یک کشور بیطرف موجب دخالت انگلیس در جنگ شد.
این روزها دو اتفاق در مجلس و در خصوص دو نماینده از دو طیف رخ داده که آزمونی مهم برای لاریجانیِ رئیس مجلس دهم است و نشان خواهد داد که او می تواند وفق انتظارات اولیه با حفظ اصل بیطرفی مدیریتی سنجیده را در قامت ریاست مجلس دهم به منصه ظهور رساند یا خیر ؟!
اکنون که ما در تحولات منطقه ای توانسته ایم پیش برد قابل قبولی داشته باشیم، می توانیم با نگاه به منافع ملی از این تحولات منطقه ای برای وادار کردن حریف به انجام تعهدات خود در برجام و توافقات دو جانبه بهره بگیریم.
در این میان اما مشخص نیست چرا عده ای ذوق زده و بدون کم ترین تامل و تفکری هیاهو براه انداخته و درست در مسیر اظهارات تند ترامپ و گفتارهای جدید نتانیاهو که از پاره کردن برجام می گویند، در این شرایط خواستار آتش زدن آن می شوند؟.
طی چند روزگذشته مواجهه صدا و سیما و دولت روحانی با توجه به حضور وزیر بهداشت در برنامه ثریا و نیز نامه آخوندی و متلک پراکنی به ظریف نمود بیش تری یافته و اظهار نظرهای مختلف و متفاوتی در پی داشته است اما سئوال اینجاست که آیا انتظاری غیر از این می رفت؟ آیا رویکرد تازه ای را شاهد هستیم؟
موقعیت کنونی ارگ علیشاه تبریز، ضلع جنوبی تقاطع خیابان امام خمینی و فردوسی است. تاریخ گواه می دهد که در محوطه این بنای تاریخی، آثار و بناهای تاریخی دیگری همچون "مدرسهٔ نجات" قرار داشت که گویا یکی از بزرگترین مدارس تاریخ ایران در آن زمان به حساب می آمده است.